Als je met zijn tweeën zit te huilen op de bank,

weet je dat je iets heel moois hebt ontvangen…

De toespraak die onder het filmpje te horen is,

was een enorme verassing!

Je merkt niet dat hij er is.

Hij is super creatief en professioneel.

We would definitely recommend Martijn

to those who are considering a wedding film in the future.

Ik heb de trouwfilm al 40 keer bekeken

en  ik kan er geen genoeg van krijgen!

We vinden de trouwfilm fantastisch.

We zijn er echt onwijs blij mee!

Trouwvideo

Jullie willen een prachtige trouwvideo laten maken en zijn daarom natuurlijk op zoek naar een goede videograaf. Bekijk de trouwfilms die ik gemaakt heb, lees de recensies en ontdek waarom anderen stellen kozen voor Bruiloftsfilm.nl

Voordat jullie kiezen voor een videograaf willen jullie natuurlijk eerst meer weten over wie de videograaf van Bruiloftsfilm.nl is. Ik ben Martijn Krijtenburg en het is mijn passie om de dag van jullie leven op zo’n manier vast te leggen dat de sfeer en emotie van het beeld afspat. In mijn verhaal kunnen jullie meer lezen over waarom ik zo graag jullie bruiloft op film vastleg. 

Prijsindicatie trouwvideo

Geen enkele bruiloft is hetzelfde, omdat ieder bruidspaar z’n eigen wensen en ideeën heeft bij wat een trouwfilm voor hun zo bijzonder maakt. Het gaat om maatwerk en een bijbehorende prijsindicatie. Standaard bied Bruiloftsfilm.nl drie pakketten aan, maar die zijn natuurlijk aan te passen, zodat ze passen bij jullie wensen en plannen. Neem daarvoor gerust contact met me op. Graag praat ik met jullie verder over de mogelijkheden die ik bied.

We hadden een prachtige dag en dankzij Bruiloftsfilm.nl kunnen we nog heel erg lang nagenieten! Martijn begreep precies wat wij wilden terugzien in de clip en heeft echt een pracht video voor ons gemaakt! Niets dan lof!

Matthijs & Rebecka

Lees meer recensies


Bruiloftsfilm.nl
martijn@bruiloftsfilm.nl
06-21961194
Harderwijkstraat 197
2573 ZE Den Haag


KVK: 61191388 (KRB Producties)

BTW: NL078 4157 92 B01
Bank: NL29 KNAB 0720 6484 67