2 3 4 5

Je merkt niet dat hij er is.

Hij is super creatief en professioneel.

Bekijk onze trouwfilm

We would definitely recommend Martijn

to those who are considering a wedding film in the future.

Bekijk onze trouwfilm

Ik heb de trouwfilm al 40 keer bekeken

en  ik kan er geen genoeg van krijgen!

Bekijk onze trouwfilm

We vinden de trouwfilm fantastisch.

We zijn er echt onwijs blij mee!

Bekijk meer trouwfilms!

Trouwfilm Den Haag

Trouwfilm Den Haag: jullie willen trouwen in (regio) Den Haag en zijn daarom op zoek naar een goede Haagse videograaf die de omgeving goed kent. Dit kan namelijk erg handig zijn voor het maken van de mooiste filmbeelden. Bekijk de trouwfilms die ik gemaakt heb en ontdek waarom anderen stellen kozen voor Bruiloftsfilm.nl

Voordat jullie kiezen voor een videograaf voor jullie bruiloft willen jullie natuurlijk eerst meer weten over wie de videograaf van Bruiloftsfilm.nl is. Ik ben Martijn Krijtenburg en het is mijn passie om de dag van jullie leven op zo’n manier vast te leggen dat de sfeer en emotie van het beeld afspatten. In mijn verhaal kunnen jullie meer lezen over waarom ik zo graag jullie bruiloft op film vastleg. 

Prijsindicatie bruiloft videograaf

Geen enkele bruiloft is hetzelfde, omdat ieder bruidspaar z’n eigen wensen en ideeën heeft bij wat een bruiloftsfilm voor hun zo bijzonder maakt. Het gaat om maatwerk en een bijbehorende prijsindicatie. Standaard bied Bruiloftsfilm.nl drie pakketten aan, maar die zijn natuurlijk aan te passen, zodat ze passen bij jullie wensen en plannen. Neem daarvoor gerust contact met me op. Graag praat ik met jullie verder over de mogelijkheden die ik bied.

In januari 2016 heeft Martijn onze bruiloft gefilmd. Het is een prachtig resultaat geworden waar wij ontzettend blij mee zijn. De sfeer van onze dag is door Martijn goed weergegeven. Martijn is professioneel, denkt mee en is fijn om mee samen te werken. Een echte aanrader!

Ivo & Sanne

Lees meer recensies

Bruiloftsfilm.nl 9.7 uit 13 ervaringen

Bruiloftsfilm.nl
martijn@bruiloftsfilm.nl
06-21961194
Harderwijkstraat 197
2573 ZE Den Haag


KVK: 61191388 (KRB Producties)

BTW: NL078 4157 92 B01
Bank: NL29 KNAB 0720 6484 67