Recensies

Lees de recensies en ontdek waarom andere bruidsparen jullie voor gingen.

Martijn heeft de herinnering aan onze trouwdag fantastisch vastgelegd! Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Het was prettig samenwerken en Martijn voorzag ons van goede tips. Daarnaast heeft de drone voor mooie effecten in onze film gezorgd. En dan, als kers op de taart bij terugkomt van onze huwelijksreis de film als verrassing, voortijdig te ontvangen in een mooie verpakking! Wij kunnen Bruiloftsfilm.nl iedereen aanraden.

Davy & Inge

Hoe iemand die zo “onzichtbaar” is op je “grote dag” zoiets moois kan maken is ons nog steeds een raadsel! Wij zijn nog altijd helemaal blij met het eindresultaat en bewegende beelden zijn echt leuker nog dan een trouwalbum! Martijn, nogmaals bedankt.

Bart & Shiri

Op 17-8-2018 gaan wij trouwen. Na een super fijn gesprek met Martijn hebben wij besloten dat hij onze videograaf wordt. Hij luistert echt naar onze wensen en kwam met het gave idee om in plaats van een save the date kaart, een save the date filmpje te maken. Hierdoor hebben wij inmiddels al een dagje samengewerkt met hem. Wat een onwijs gave dag was het! Wij kijken nu al uit naar de samenwerking met Martijn op onze trouwdag en raden bruiloftsfilm.nl aan iedereen aan!

Rogier & Charissa

Martijn heeft onze dag compleet gemaakt. Nu kunnen wij ook nog ná deze dag genieten van het prachtige werk van Martijn. Hij maakte voor ons een korte en lange versie en beide zijn compleet. Wij hebben lang getwijfeld of wij een videograaf zouden willen. Toch weer een extra iemand om je heen en je hebt toch de foto’s. Maar echt echt echt dit maakt het allemaal af. Je merkt niet dat hij er is. Hij is super creatief en professioneel. Wij willen weer terug naar deze dag en door deze filmpjes kan dat….

Martijn & Joyce

Martijn was extremely professional, flexible and affordable. We were very happy with him filming at our wedding and felt at ease with him. I have even received feedback from our guests from out of town about how helpful he was providing directions and advice. Martijn went above and beyond what he was asked to do. We would definitely recommend him to those who are considering a wedding film in the future. We received our wedding video in a reasonable time, plus we even received a little surprise with our video 😉

Joram & Carmen

We hadden een prachtige dag en dankzij Bruiloftsfilm.nl kunnen we nog heel erg lang nagenieten! Martijn begreep precies wat wij wilden terugzien in de clip en heeft echt een pracht video voor ons gemaakt! Niets dan lof!

Matthijs & Rebecka

Bruiloftsfilm.nl heeft voor onze bruiloft zowel een LoveStory video en de hele dagrapportage van de bruiloft gemaakt. Echt helemaal super! Duidelijk in communicatie, komt zijn afspraken na en denkt graag mee en staat open voor feedback en wat wilde ideeën. Het resultaat is erg leuk! Creatief weten om te gaan met alle beelden en daar een mooi geheel van gemaakt. Complimenten!

Derk & Hanka

In januari 2016 heeft Martijn onze bruiloft gefilmd. Het is een prachtig resultaat geworden waar wij ontzettend blij mee zijn. De sfeer van onze dag is door Martijn goed weergegeven. Martijn is professioneel, denkt mee en is fijn om mee samen te werken. Een echte aanrader!

Ivo & Sanne

Martijn heeft voor ons een fantastische ‘Save the date’-film gemaakt. Hoewel we beiden cameraschuw zijn voelden we ons tijdens het film erg op ons gemak. Naast dat we overladen zijn met complimenten over onze originele en leuke aankondiging, hebben we ook een mooie herinnering aan onze tijd voor de bruiloft. Al met al, een aanrader!

Sven & Iris

Wij vinden onze trouwfilm fantastisch. We zijn er echt onwijs blij mee!

Menno & Maartje

Martijn heeft een superleuke en mooie Save the Date-film voor ons gemaakt! Precies naar onze wensen, en ook nog eens supersnel. Een echte aanrader

Frank & Anouk

Bruiloftsfilm.nl
martijn@bruiloftsfilm.nl
06-21961194
Levendaal 39
6715 KJ Ede


KVK: 61191388 (KRB Producties)

BTW: NL001 277 430 B31
Bank: NL29 KNAB 0720 6484 67