2 3 4 5

Privacybeleid

Onder het privacybeleid valt dat wij op deze site gebruik maken van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Cookies

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wil je perse geen cookies, dan kun je deze optie uitzetten in je browser. Wil je niet mee werken aan het verzamelen van statistieken via Google dan kun je je hier afmelden. Naast dat er een cookie wordt geplaatst door Google, worden er ook cookies geplaatst door de zoekmachines “Bing” en “Yandex” en door “Clicky”. Hier kun je meer lezen over hoe Clicky werkt.

Tawk.to

Daarnaast maken we ook gebruik van de chatfunctie van “Tawk.To”. Door dit bedrijf worden er persoonlijke gegevens opgeslagen. Klik hier om te bekijken wat daar mee gedaan wordt. Indien u gebruik maakt van onze website, gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Chatbot

Wij gebruiken Landbot om een chatbot conversatie mogelijk te maken op onze website. Bruiloftsfilm.nl heeft een verwerkersovereenkomst met Klanten Generatie Experts gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Gegevens: Voor- en achternaam, Telefoonnummer, E-mailadres, IP-adres

Delen van persoonsgegevens met derden

Bruiloftsfilm.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bruiloftsfilm.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door
Bruiloftsfilm.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdragen van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar martijn@bruiloftsfilm.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Bruiloftsfilm.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.
 

Bruiloftsfilm.nl 9.7 uit 20 ervaringen

Bruiloftsfilm.nl
martijn@bruiloftsfilm.nl
06-21961194
Harderwijkstraat 197
2573 ZE Den Haag


KVK: 61191388 (KRB Producties)

BTW: NL078 4157 92 B01
Bank: NL29 KNAB 0720 6484 67