Past mijn filmstijl bij jullie?

Behind the scenes

Als je kiest voor een bruiloftsvideograaf wil je natuurlijk graag weten op welke manier hij te werk gaat. Om je daarvan een goed beeld te geven heb ik deze video geproduceerd waarmee je een kijkje achter de schermen krijgt tijdens het maken van de bruiloftsfilm van Jeroen en Maricor.

De bruiloftsfilm

“Ik ben gelukkig, blij en ook zeker gespannen in deze poging om mijn liefde voor jou in woorden uit te drukken. Als ik nadenk over de toekomst sta je bij elke stap naast me”. Met zulke mooie woorden als basis heb ik deze bruiloftsfilm gemaakt voor Jeroen en Maricor.

Willen jullie een persoonlijke bruiloftsfilm die je raakt? Dan kom ik graag met jullie in gesprek om te bekijken of er van beide kanten een goede klik is. Omdat ik veel aandacht wil besteden aan de bruidsparen waarvoor ik bruiloftsfilms maak, neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Vul het contactformulier in om te bekijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum .

Bruiloftsfilm.nl
martijn@bruiloftsfilm.nl
06-21961194
Levendaal 39
6715 KJ Ede


KVK: 61191388 (KRB Producties)

BTW: NL001 277 430 B31
Bank: NL29 KNAB 0720 6484 67