Jullie verhaal

“True love stories never have endings”

Lao Tzu

Geen enkel koppel heeft dezelfde geschiedenis en toekomst zoals jullie dat hebben. Dat maakt jullie liefdesverhaal zo puur en uniek. Ik ben altijd dankbaar als ik het liefdesverhaal van een stel, zoals jullie, mag vastleggen op film op misschien wel de mooiste dag van jullie leven. In jullie bruiloftsfilm verwerk ik delen van geloftes en speeches. Deze quotes combineer ik met cinematische beelden en filmmuziek, zodat jullie een film ontvangen die perfect bij jullie liefdesverhaal past.

Gesproken woorden
Een bruiloftsfilm wordt pas echt persoonlijk als je de woorden die gesproken zijn op jullie bruiloft terug kunt horen in de bruiloftsfilm. Ik vind het altijd heel mooi als bruidsparen brieven aan elkaar schrijven en deze voorlezen of als koppels hun geloftes voorlezen tijdens de ceremonie.  Daarnaast vind ik het mooi als jullie geliefde vrienden en familieleden speechen, omdat dit veel zegt over waarom jullie zo goed bij elkaar passen.

Filmmuziek
Mooie quotes en prachtige filmbeelden zijn essentieel voor een mooie bruiloftsfilm, maar zonder bijpassende muziek komt de film niet goed tot zijn recht. Dit is de reden waarom ik soms uren bezig ben met het zoeken naar de juiste filmmuziek, zodat het perfect aansluit op jullie verhaal.

Cinematische beelden
Uiteindelijk kiezen jullie uiteraard voor een bruiloftsfilm, omdat jullie deze dag altijd willen kunnen herbeleven. Tijden jullie trouwdag ben ik onopvallend aanwezig om continue op zoek te gaan naar het perfecte shot. Ik regisseer daarin zo min mogelijk en een van de weinige keren dat je mij aanwijzingen hoort geven, is tijdens de fotoshoot. 

Bruiloftsfilm.nl
martijn@bruiloftsfilm.nl
06-21961194
Harderwijkstraat 197
2573 ZE Den Haag


KVK: 61191388 (KRB Producties)

BTW: NL078 4157 92 B01
Bank: NL29 KNAB 0720 6484 67